Ostpuffar

Perfekt som fördrinksplock och grymt natt-/fyllesnacks. Tar en liten stund att göra men jättefort att grädda. Lite fastare ostar passar lite bättre än krämiga för de rinner inte ut på samma sätt.

20131014-133507.jpg

Ostpuffar

Filodeg
Olika goda ostar
Färska örter, spenat eller kryddor

20131014-134243.jpg

Sätt ugnen på 200 grader, pensla degen med olivolja och fördela osten och ev annan fyllning lite här-å-där på arken. Skär degen i valfri form och storlek och vik eller rulla ihop degen runt ostbiten till knyten. Pensla med olja. Grädda i 5-10 minuter på en plåt och låt svalna lite innan servering.

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.